RECENSIES"Ervaar Ghana is ook in Mole NP
populair. Een chimpansee rende
ermee weg om er even lekker
in te bladeren", Judith.


Klik voor meer informatie:
Ervaar Ghana in de pers
Nieuwsberichten
Persinformatie


"Wie gewoon in Nederland blijft zal ook genieten van dit boek dat leest als een roman over de West-Afrikaanse cultuur"

"Een reisgids die je het gevoel geeft dat je echt in Ghana bent. Je voelt, ruikt en proeft het land. Een aanrader voor iedereen die Ghana van binnenuit wil leren kennen.", Ton van der Lee, schrijver

"Geeft zowel voor reizigers als thuisblijvers een prettige indruk van het land. Voor wie een duik in de cultuur van alledag wil nemen. Mooie plaatjes." Lees meer... , Africa News

"De gids bevat veel nuttige informatie over uiteenlopende onderwerpen. Al met al een lezenswaardige en originele gids.", Lees meer... NBD/Biblion

"De grote kracht van deze uitgave is dat ze niet saai of belerend is, maar wel onderhoudend en verhalend, af en toe grappig ook, terwijl toch alles gezegd wordt wat je moet weten voor een aangenaam verblijf in het land. Een leuke reisgids maakt een reis nog aangenamer, zelfs al maak je die reis maar in gedachten."
Lees meer..., Reisboek.be

"Een complete reisgids vol interessante weetjes en prachtige foto's. 'Ervaar Ghana' is interessant voor zowel de gepassioneerde reiziger als voor de thuisblijver." Lees meer..., Columbus Reismagazine

"Mooie, goed verzorgde, compacte reisgids over Ghana. De enige in het Nederlands. Een mooie aanvulling op ons assortiment en ze krijgen een prominent plekje.", Reisboekenwinkel De Noorderzon

"Beschrijft op enthousiaste wijze hoe leuk het is om Ghana te bezoeken, waarbij het leren kennen van de Ghanese cultuur en bevolking centraal staat. Het is een handzaam reisgidsje dat u gemakkelijk meeneemt op reis.", Stanley&Livingstone

"Echt een gids die tot stand is gekomen door mensen die het met hart en ziel hebben ervaren en hebben weten op te tekenen, zonder langdradig te zijn, maar precies dat beschrijven dat een bezoeker/reiziger zichzelf zou afvragen. Iets dat je veelal in de doorsnee reisgids niet vindt."

"Na de nodige jaren ervaring in Ghana doet deze gids ons wel wat. Zeer verzorgde en handzame uitgave, sfeervolle foto’s en inspirerende opbouw in 'ervaar-thema’s'."

"Deze gids heeft gekozen voor een benadering vanuit een interessant nieuw perspectief. Ik ben dan ook wel even zoet met lezen. Rijkelijk voorzien van foto's, er zitten prachtige platen tussen. Ik ben dan ook erg blij met deze boekenkastvulling, maar eerst lekker lezen..."

"Ik kom sinds 1973 regelmatig in Ghana. Veel aangename herkenning en ook nog nieuwe, welkome wetenswaardigheden."

"Ik vond het een erg prettig boek om te lezen. Ik heb er veel van opgestoken en erg gelachen om de anekdotes."

"Het is een juweeltje geworden! Het is een mooi handzaam formaat en het ziet er goed leesbaar uit met praktische informatie en mooie foto's."

"Veel prachtige foto's en nuttige informatie. Eigenlijk staat hier alles in wat wij normaal gesproken moeten uitleggen aan onze vrijwilligers, en dan meer en mooier!"

"Dit verdient navolging. Ik kan me voorstellen dat Ervaar Kenia, Zambia, Mali etc er aan kan komen!"

"Zelfs mijn man(verstokte Europa reiziger) vond het een interessant boek. Hij is absoluut niet van de 'tropische bestemmingen', maar vond juist de cultuur interessant in beeld gebracht."

"Het is meer dan alleen een reisgids. Er wordt duidelijk ook vooruit gekeken: wat nu als je zelf een project wilt opzetten. En de knipoog van 'ervaar Nederland' is erg leuk."

"Deze gids hoort toch wel bij de afdeling betere reisgidsen."

"Ik zal dit informatieve en prachtig uitgegeven reisboek met plezier verder gaan lezen, ook al kom ik voorlopig niet in Ghana. Een eerste blik in het boek was al voldoende om een gesprek met twee Nederlandse ontwikkelingswerkers uit Ghana eerder deze week beter te begrijpen."

"Het boek ligt lekker in de hand, mooi compact om mee te nemen."

"20 Eurie is geen geld voor zo'n leuk en mooi boekje."

"Het is een mooi boek met veel informatie, we wanen ons weer even terug in Ghana (waar we 2 jaar gewoond en gewerkt hebben).Meer van deze reisgidsen zijn van harte welkom."

"Jullie reisgids gaf het laatste zetje. Volgend jaar willen we naar Ghana op reis om dit in het echt te zien."


RSS-feed: ghana_feed.xmlRSS-feed: ghana_feed.xml

Click for English language Klik voor Nederlands