Zaare Smoothie - Bolga

Nieuwe multiculturele relaxplek


'Zaare Smoothie' ligt aan de Sport Stadium Rd, tegenover de Gratis-foundation. Klik op de kaart voor een vergroting.


'Zaare Smoothie' is iedere dag geopend (9h00-20h00).

Het hippe Bolgatanga is een hotspot rijker. Zaare Smoothie opende haar deuren: een breed aanbod aan natuurlijke en vers gemaakte smoothies, sandwiches en snacks, met lekkere stoelen of voor de take-away.

Zaare Smoothie mikt op de lokale bevolking en op de westerse toerist. Het wil een multiculturele smeltkroes zijn. Dat zie je aan de prijzen en de menukaart waar lokale en westerse lekkernijen samenkomen. De verse produkten worden aangeleverd door boeren in de omgeving. Dat leidt tot natuurlijke variatie in het actuele aanbod aan verfrissende smoothies.

Zaare Smoothie
Sport Stadium Road, tegenover Gratis Foundation
Bolgatanga ('Bolga' voor intimi)
Dagelijks geopend, 9u00-20u00

Hygiene
'Zaare' is opgericht door de Youth Harvest Foundation Ghana (YHFG). Deze stichting is zich goed bewust van de kwetsbaarheid van de westerse doelgroep en ziet dan ook toe dat de hygienevoorschriften strikt worden nageleefd. Fruit wordt gemaakt met gezuiverd water schoongemaakt. Binnenkort wordt de watertank op het dak geinstalleerd. Dan is er zelfs stromend gezuiverd water beschikbaar.

De YHFG zet met deze nieuwe sociale omgeving een nieuwe stap in de economische groei in het Noorden van Ghana. Naast werkgelegenheid in 'Zaare' zal 'Zaare' inkomsten opleveren om nieuwe projecten te kunnen opstarten.
Volg ons op twitter (Ervaar_Afrika) en blijf op de hoogte!


Klik hier voor alle nieuwsberichten.


VROLIJK, VEILIG EN VEELZIJDIG AFRIKAHomeEnglishOver onsReisgidsFilmBoetelsBestellen
KaartGhanaForumFotosDownloadsFeedbackTips
NieuwsAgenda