Prijzen 2013 blijven gelijk


"Wat een snelle service en leuk informatiepakket!"

"Goed dat door direct bij jullie te bestellen de maximale opbrengst naar het goede doel gaat"

"Dank voor de tip over de film. Hij is hier een stuk goedkoper dan op bol.com"

Klik op de foto voor informatie over elk produkt

De prijzen van onze informatieprodukten voor 2013 blijven gelijk aan de prijzen in 2012. De opbrengst van deze produkten komt ten goede aan "community based" toerisme in Ghana. Door direct bij ons te bestellen zorg je ervoor dat deze opbrengst voor Ghana maximaal is.

Exclusief verzendkosten zijn de prijzen:

'Ervaar Ghana - boek met film: 25,00
'Ervaar Ghana - het boek': 19,95
'Ervaar Ghana - de film': 7,95
Te Gast in Ghana: 8,95
Boetel: 7,95

Per 1 januari 2013 heeft PostNL haar tarieven wel verhoogd. De verzendkosten zijn dus wel licht gestegen. Prijzen inclusief verzendkosten vind je hier. Deze link is tevens de bestelpagina.

21% btw voor boetels en losse dvd's
De btw-verhoging van 19% naar 21% per afgelopen 1 oktober 2012 heeft niet geleid tot prijsaanpassing. Voor boeken of boek-dvd-combinaties geldt het btw-tarief van 6%. Voor losse dvd's en boetels geldt het tarief van 21%. Dit betekent dat sinds 1 oktober 2012 er door ons 14 cent extra belasting betaald moet worden voor elke boetel en elke dvd. Omwille van 'mooie' consumentenprijzen hebben we besloten ook in 2013 deze kostprijsverhoging niet door te berekenen.

'Ervaar Ghana - de film' is bij ons extra aantrekkelijk geprijsd DVD's kennen relatief veel logistieke kosten als zij als los produkt worden geleverd. In andere (web)winkels is de film dan ook duurder dan voor wie direct bij ons bestelt. Als uitgever kunnen wij ook extra korting verlenen bij combinatiebestellingen. Op dit moment is de combinatie-aanbieding van Ervaar Ghana (boek en film) veruit het populairst, op de voet gevolgd door de dubbele combi: Ervaar Ghana-combi plus Te gast in Ghana.Volg ons op twitter (Ervaar_Afrika) en blijf op de hoogte!
Klik hier voor alle nieuwsberichten.


VROLIJK, VEILIG EN VEELZIJDIG AFRIKAHomeEnglishOver onsReisgidsFilmBoetelsBestellen
KaartGhanaForumFotosDownloadsFeedbackTips
NieuwsAgenda